-
    Home   Produkt serier:   Presse
Om RexCure Beat Nyheder
Natrue ORGANIC GOODIES Kontakt
Forhandlere Organic goodies lime  
Bestil ORGANIC GOODIES baby  
  ORGANIC GOODIES kidz  
     
 
   
  Værdier      
     
Bag brandet RexCure lever og arbejder en gruppe kreative og stærkt engagerede mennesker. Vi har defineret fire værdier, som ligger til grund for vores fællesskab, beslutninger og aktiviteter:

Vi tager ansvar for vores rolle i verden
Den nære og den vide, lokalt og på vores stadig grønne planet. Vores ansvar rummer både det sociale og miljømæssige og det spiller en central rolle i alle vores handlinger og beslutninger, sammen med ansvaret for at drive RexCure som en økonomisk sund virksomhed.

Vi handler helhjertet
Vi engagerer os dybt i det, vi gør. Ellers giver det ingen mening for os. Vores tilgang er positiv og præget af livsglæde, smil og den store energi, vi får af at arbejde med noget, der for os er dybt meningsfyldt.
Vi værdsætter nytænkning
Hvis vi skulle være ligesom de andre, var der ingen grund til at være her. Så vi bestræber os på at tænke nyt og værdsætter vores medarbejderes originale idérigdom og kreativitet. Vi har nysgerrigheden i behold og modet til at forandre. Til at gå foran.

Vi er åbne overfor andre
Som brand vil vi altid møde verden med et åbent sind. For vores medarbejdere betyder det, at vi er rummelige og gode til at kommunikere. For vores kunder betyder det, at vi er lette at tale og handle med – og at vores produkter ikke er luksusvarer for de få, men økonomisk tilgængelige for det store flertal.

 

 
RexCure – Holbaekvej 67–71 - DK-4420 Regstrup - Tel: +45 59 59 00 51 – rexcure@rexcure.com