-
    Home   Produkt serier:   Presse
Om RexCure Beat Nyheder
Natrue ORGANIC GOODIES Kontakt
Forhandlere Organic goodies lime  
Bestil ORGANIC GOODIES baby  
  ORGANIC GOODIES kidz  
     
 
   
Nyheder  
 
12 februar 2015.
Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi dags dato har indgået en samhandelsaftale med Hansen Organics Ltd., der er Hongkong baseret Dansk virksomhed. Hansen Organics Ltd. vil sælge alle RexCure's produkter eksklusivt i Hongkong, Macao, Taiwan, Singapore, Japan og Syd Korea. Produkterne vil bliver distribueret ud til butikker af lokale distributører via Hansen Organics Ltd., samt naturligvis via webshops. Vi forventer at distribution og salg er oppe i løbet af 3 kvartal 2015.
 
07 januar 2015.
Så er vores nye voksen Shampoo og Balsam serie på plads. Den forventes frigivet til salg i 2 kvartal 2015. Vi forventer os meget af den nye Balsam og Shampoo serie er er absolut ufarlig og "sund" at bruge, da produkterne (udover at være top økologiske) har et stort indhold af antioxidanter.
 
20. december 2014.   God jul og Godt nytår :-)
Vi takker alle vore mange kunder for et godt år. Vi kommer med mange spændende nyheder i det nye år, og vi håber I vil følge med. Vi ønsker alle en god og glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår til jer alle. Team RexCure.
 
 
3. november 2014.   RexCure "brændt af".
Det bliver nok så som så med RexCure produkter som gaver den kommende jul. Vores lager er desværre brændt og alle vore produkter er derfor ubrugelige og vil derfor blive destrueret. Vi ved der er lagre enkelte steder, og håber at I vil bære over med os. Vi håber at være oppe igen i februar / marts med hele den nye kollektion.
 
 
29. oktober 2014.   RexCure har muligvis det højeste antal antioxidanter !
Så er det sikkert og vist. Alle vore nye produkter er blevet NATRUE GODKENDT. Det er stort. Samtidig ser det ud til at vore produkter er blandt de produkter i verden der har det højeste naturlige indhold af ANTIOXIDANTER. Netop nu er et Amerikans firma, der FDA godkender vore produkter til det amerikanske marked, i færd med at undersøge produkterne til godkendelse, og deres foreløbige konklusion er at RexCure produkter har det højeste indhold af antioxidanter de nogen sinde har observeret i nogen produkter, og det er godt, da hunden dårligt kan få tilført for mange antioxidanter.
 
 
24. oktober 2014. Historien om RexCure i tv i Hviderusland!
Så er RexCures produkter for alvor ved at komme ud i verden. I juni var der et kendt TV par på besøg i Danmark. Udsendelsen skulle handle om hvad der rør sig i Danmark, traditionelt, nutidig og fremtiden. RexCure var med fordi vi er bland de Danske firmaer der er kendt i udlandet er længst fremme med Økologi og forrest med ansvarlig bæredygtige produkter der beskytter og betænker miljøet. I nedenstående link kan I se hvordan et af de mest kendte TV par i Hviderusland bliver henrykket over hvad RexCure kan. Udsendelsen er blevet vist på Hviderussisk tv, og bliver i de kommende måneder bland andet også vist i Rusland, Kasakhstan, Ukraine og andre lande som Belarus TV2 har samarbejde med.
 
 
Tryk på dette link go se udsendelsen :-)! God fornøjelse.

http://www.youtube.com/watch?v=NVl_uSy6wH8&feature=youtu.be

 
20. oktober 2014. RexCures første ordre til Ukraine.
Så kan man snart købe RexCure produkter i Ukraine. En større kæde af butikker har besluttet at sælge RexCure produkter i deres kæde fra starten af 2015.
 
 
30. juli 2014. Ny duft og børneserie fra Organic Goodies
Så er sidte hånd lagt på vores nye duftserie, der IKKE indeholder parfume, men milde aromastoffer, hvormed de kan Natrue certificeres.
 
 
1. juli 2014. Første ordre til Litauen.
Så kan man købe RexCure produkter i Litauen. Det er en distributør der har taget RexCure produkterne ind, og de forventer sig, lige som vi gør, meget af den nye satsning.

 

RexCure – Holbaekvej 67–71 - DK-4420 Regstrup - Tel: +45 59 59 00 51 – rexcure@rexcure.com