-
    Home   Produkt serier:   Presse
Om RexCure Beat Nyheder
Natrue ORGANIC GOODIES Kontakt
Forhandlere Organic goodies lime  
Bestil ORGANIC GOODIES baby  
  ORGANIC GOODIES kidz  
     
 
   
-   Om RexCure       -
     
RexCure udvikler og sælger førsteklasses økologiske produkter der er kendt for at kølne kløe, svie, rødmen og hævelse på huden – helt fri for parabener og kunstig kemi. Som konserveringsmiddel anvender vi Sodium Benzoate (Atamon) og / eller Glyceryl Caprylate. Vores produkter kan bruges sikkert af alle, inklusive børn og allergikere, uden risiko for at skade kroppen.

- vi anvender kun 100 % økologiske urter
- vi er imod børnearbejde
- vi er imod dyreforsøg
- vi sparer på CO2 og vand
- vi er miljøvenlige, giftfri og støtter naturen
- vi forsker i økologisk kløe stillende naturpræparater
- vi forsker i økologiske hud venlige cremer
- vi forsker i økologiske solcremer
RexCure er et dansk firma med et internationalt brand og afdeling i USA. Vi arbejder innovativt med den nyeste forskning indenfor økologi og hudpleje og søger løbende at forbedre vores produkter og styrke vores grønne kompetencer. Vore produkter bliver testet på personer der frivilligt vil teste om produkterne lever op til vore høje krav om kvalitet når det drejer sig om at dæmpe kløe m.m. Vores produktion foregår i Danmark, så vi ved selvsyn kan sikre os, at alt foregår økologisk og etisk korrekt.

I 2000 testede vi vores første produkter på en mængde frivillige testpersoner – med stor succes. Siden har responsen fra kunder der har været generet af kløe m.m. været overvældende positiv, og i dag er RexCure på vej ind på markedet i Europa, Mellemøsten, Australien og USA.

 

 
RexCure – Holbaekvej 67–71 - DK-4420 Regstrup - Tel:+45 59 59 00 51– rexcure@rexcure.com